Leadit Fitness logo

Samen leads op conditie houden

Marlies en kim
Bonte Wever
Online marketing advies Fitness door Rstam

Ons plan naar succes

Meer leads en leden voor De Bonte Wever
Voor het fitnesscentrum van hotel & sport- en evenementencentrum De Bonte Wever is leads binnenhalen een belangrijk instrument om te groeien. Om het aantal leads en leden te verhogen werd samen met Leadit succesvol ingezet op social media campagnes. Ook de website kreeg nieuwe impulsen.
Werk met winnaars
Website omhoog in Google
Zonder complexe ingrepen maar to-the point en op maat werd de content van de website aangepast. Doel: de vindbaarheid in Google een stevige lift geven. Hiervoor zijn allereerst nieuwe titels, koppen, subkoppen en afbeeldingen ingezet. Vervolgens werd de basis van de website geanalyseerd en verder ontwikkeld. De upgrades bleken effectief: de Bonte Wever sportschool scoorde snel een hogere positie in de Google ranking.
Technische krachtpatsers
Zelf beter beeldmateriaal gemaakt
Authentieke eigen foto’s en video’s zijn veel krachtiger dan stockbeelden. In die wetenschap plaatste De Bonte Wever regelmatig nieuw visueel materiaal. Na de Leadit-middagcursus ‘Filmen met je smartphone’, met veel praktische tips en tricks om professionele foto’s en video’s te maken, nam de kwaliteit van de beelden significant toe. Met een positief resultaat voor de overall indruk, content en conversie van website en socials.
Ook succesvol online klanten werven?
Neem contact op met Rstam
  • Neem contact op met Rstam
    Ook succesvol online klanten werven?

    Laat je ontzorgen door het maatwerk van onze ervaren online marketing atleten. Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!

    Contactformulier

Personal lead coach Rstam