Leadit Fitness logo

Leadit contentsessie: een goede warming up voor je socials

René Ketelaar
Sportcentrum Plaza Sportiva

Ons plan naar succes

Kick off: Sterke Start Sessie
Samen met Plaza Sportiva zagen we dat een Sterke Start Sessie dé manier was om hun online marketing aan te vliegen. We brachten in kaart wat de boodschap precies moet zijn, wat de ideale doelgroep is en me welke content we die kunnen overtuigen. Waar slaat je potentiële klant op aan, wat zijn de do’s en dont’s? Dat werd glashelder.
Slimme online strategie
Het diepere inzicht van de Sterke Start Sessie maakte maatwerk mogelijk. Samen zetten we slimme online strategie uit met social media campagnes. Die bleken uiterst effectief, want ze boeien en binden je publiek. Het verhaal van Plaza Sportiva komt perfect tot leven en inspireert om ook in beweging te komen. De campagnes bereikten een groot publiek, scoorden betrokkenheid en boksten grote aantallen leads voor elkaar.
Werk met winnaars
Als snel ruim 25% meer leads!
Plaza Sportiva was succesvol met mond-tot-mondreclame, maar het gevoel was dat er nog veel meer in zat. Daarom hebben we ook een Google Ads advertentiecampagne uitgerold. Niet zonder succes! Na de eerste maand steeg het aantal leden al met meer dan 25%.

De power van video ingezet

Tijdens de Sterke Start Sessie bleek dat eigen beeldmateriaal een krachtige upgrade voor de website zou zijn. Daarop hebben we de toekomstvisie van Plaza Sportiva op papier gezet, en een doordacht plan voor de look & feel bij ons media productie team neergelegd. Het resultaat mag er zijn: een kwalitatief hoogwaardige en goed bekeken bedrijfsvideo!

Fitness video voor sportscholen
Nu flitsend starten met klanten scoren?
Neem contact op met Rik
  • Neem contact op met Rik
    Nu flitsend starten met klanten scoren?

    Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!

    Contactformulier

Personal lead coach Rik