Leadit Fitness logo

Strategisch aan succes werken

Walt van der Kolk
The North Sports Performance
Persoonlijk marketingadvies van Leadit Fitness

Ons plan naar succes

Social campagnes die scoren
The North Sports Performance, specialisten in personal training, topsport coaching en fysiotherapie, zocht professionele ondersteuning voor online marketing. Samen met eigenaar Walt van der Kolk en zijn team hebben we een succesvolle, winstgevende social media campagne ontwikkeld.
Werk met winnaars
Pakkend eigen beeld materiaal
Eigen beeldmateriaal spreekt veel meer aan dan stockfoto’s, dat is een feit. Leadit Fitness Marketing werkt samen met getalenteerde fotografen. Ze maakten schitterende professionele foto’s, die de visuele uitstraling van The North Sports Performance een heel eigen, herkenbare persoonlijke touch geven.
Technische krachtpatsers
Van strategie naar website
Eerst was het plan om alleen nieuwe leads te genereren. Daarvoor hebben we samen een doordachte strategie uitgestippeld. Walt zag echter ook de grote voordelen van een nieuwe website. Daarop hebben we in slechts een paar weken een strakke, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk navigeerbare website ontwikkeld, die ook goed scoort in zoekmachine optimalisatie. Een solide basis om verder te groeien.
Fotografie voor TNSP Groningen
Fotografie voor TNSP Groningen
Fotografie voor TNSP Groningen
Quote
Waardevolle ondersteuning!
Walt van der Kolk
Fysiotherapeut en ondernemer

Al een jaar zet ik me volledig in voor ons bedrijf”, vertel Walt. “Vroeger speelde ik golf op topniveau, daarna deed ik een studie HBO Fysiotherapie en kwam ik in de fysiotherapie voor de topsport terecht. Ons team bouwt nu enthousiast verder aan de toekomst van The North Sports Performance. Voor onze online marketing aanpak krijgen we daarbij waardevolle ondersteuning van Leadit!"

Nu flitsend starten met klanten scoren?
Neem contact op met Rik
  • Neem contact op met Rik
    Nu flitsend starten met klanten scoren?

    Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!

    Contactformulier

Personal lead coach Rik