Leadit Fitness logo

Je content altijd in topvorm

Succes begint bij voorbereiden, overzicht behouden en plannen. Het klinkt misschien niet zo opwindend, maar het is absoluut essentieel! Vooral als het gaat om effectieve fitness marketing. Structuur en planning zijn de sleutel tot een soepele uitvoering, waardoor er extra tijd vrijkomt om je creativiteit de vrije loop te laten. En laten we eerlijk zijn, wie wil nu niet creatief zijn in de wereld van fitness?

Om je op weg te helpen hebben we speciaal voor jou de Leadit Fitness Contentkalender 2024 samengesteld! In deze contentkalender vind je toffe inhakers waar jij het verschil mee kunt maken. Van algemene inhakers tot belangrijke fitnessdagen en sportevenementen: jij mist geen enkele belangrijke dag in 2024. We delen met je wanneer de fitness community extra actief waar je als fitnessbedrijf goed op kunt inspelen. Neem een kijkje en ontdek wat er de komende maanden op ons ‘fitness menu’ staat.

Waarom de Leadit contentkalender 2024?

 • Alle inhakers van 2024 op een rijtje
 • Ideale basis voor acties en campagnes
 • Goede input voor brainstormsessies
 • Gratis inspiratie voor social media
 • Makkelijker vooruit plannen

Wat krijg je van ons?

 • Een hele hoop gratis kennis vanuit onze jarenlange ervaring
 • Tools voor meer grip op je contentdoelen
 • Een digitale poster met een overzicht van alle inhakers van 2024
 • Genoeg inspiratie voor een heel jaar aan creatieve content
Leadit Contentkalender 2024

Contentkalender 2024

Gedrukte versie contentkalender

Veelgestelde vragen

We snappen dat je eventueel wat vragen hebt over de contentkalender. Daarom vind je hieronder antwoord op de veelgestelde vragen.

Waar is deze kalender voor?

In onze inhaakkalender hebben we alle belangrijke inhakers van 2024 verzameld. “Inhaken” betekent dat je jouw content koppelt aan de actualiteit. Door op de hoogte te zijn van de inhakers die eraan zitten te komen, kun je op tijd gaan nadenken over welke inhakers bij jouw bedrijf en je doelen passen.

Hoe gebruik ik deze kalender?

Content posten doe je niet zomaar. Door vooraf doelen te stellen en te werken volgens een planning, kun je content creëren die aansluit bij jouw doelgroep. Met de contentkalender houd je overzicht op alle relevante dagen die eraan zitten te komen, waardoor je geen enkel belangrijk moment mist. Bepaal voor jezelf welke dagen aansluiten bij jouw doelen en maak van jouw contentstrategie een succes!

Er zijn al zoveel inhaakkalenders, waarom zou ik deze kalender gebruiken?

Er zijn tegenwoordig al zoveel inhakers, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze contentkalender richt zich speciaal op de fitnessbranche, waardoor je in één opslag alle relevante dagen en sportevenementen op een rij hebt. Grote kans dat daar relevante inhakers voor jou tussenzitten. Zo kun jij met jouw content altijd inspelen op het juiste moment!

Moet ik betalen voor deze kalender?

Nee, dat hoeft niet! Onze fitness contentkalender is helemaal gratis. Het enige dat we vragen zijn jouw gegevens zodat we de kalender naar je kunnen mailen.

Kan in een gedrukte versie van de kalender krijgen?

We hebben een beperkt aantal gedrukte versies van onze poster. Wanneer je de kalender download, heb je de optie om aan te geven dat je graag kans wilt maken op een gedrukt exemplaar. Je kunt ook altijd nog een mailtje sturen naar info@leaditfitness.nl.

Nu flitsend starten met klanten scoren?
Neem contact op met Ian
 • Neem contact op met Ian
  Nu flitsend starten met klanten scoren?

  Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!

  Contactformulier

Personal lead coach Ian